Publicaties om de Bijbel beter te begrijpen

Behalve met het tijdschrift Met Open Bijbel kunnen we je met andere publicaties helpen de Bijbel (beter) te leren begrijpen. We leggen de boodschap uit vanuit de Bijbel zelf. Soms verhelderen we die aan de hand van wat bekend is uit de geschiedenis en het leven van de mensen in de tijd waarin de geschriften van de Bijbel werden geschreven. Uiteraard hebben wij een bepaalde geloofsopvatting. Die is echter niet gebaseerd op leerstellingen, maar op het geloof dat de Heer Jezus, de profeten en de apostelen verkondigden, en het leven dat zij in overeenstemming daarmee leefden. Wij willen alleen getuigen van wat de Bijbel zegt, niet wat mensen daarover hebben gezegd.

Je hebt een grote keus uit boeken over Bijbelboeken en Bijbelse onderwerpen. Elke maand plaatsen wij een boek in pdf vorm op deze site. Sinds kort hebben wij ook presentaties op dvd. Kijk voor meer informatie in het submenu onder deze menu knop. Door de omvang van de boekenpagina kan het even duren voordat je die helemaal op je scherm hebt. Een lijst met al onze publicaties kun je hier downloaden.

Wij verkopen of schenken geen Bijbels. Deze zijn (ook goedkoop tweedehands) te koop via de reguliere en internet boekhandel.