Boeken rond het thema De Bijbelse hoop op leven

Wij hebben op deze pagina een selectie rond het thema De Bijbelse hoop op leven uit onze boekenlijst gemaakt. We hebben helaas nog geen boeken over opstanding en eeuwig leven, maar des te meer over Gods plan en werk vanaf de schepping en de gevolgen van Jezus’ overwinning op de zonde en opstanding voor het leven van wie in Hem geloven.

Je kunt via lees meer een korte boekbeschrijving lezen. Als je het hele boek in pdf wilt downloaden, klik je op de afbeelding van het boek.

Boeken aanvragen

Je kunt deze boeken ook in gedrukte vorm aanvragen via het e-mail formulier. Je mag niet meer dan 2 boeken per keer aanvragen.

Al onze boeken zijn gratis. De verzendkosten zijn echter hoog, en we hopen dat je daarvoor een bijdrage wilt geven. Zie hiervoor links onderaan deze pagina.

Als je snel wilt zien welke boeken we nog meer hebben, dan kun je een lijst met al onze publicaties downloaden.

Adam en Christus

Het is volbracht

Kaft Adam en Christus

Adam en Christus

De uitwerking en vervulling van Gods plan met de schepping van Adam. Lees meer

Kaft Bijbelstudies Het is volbracht

Het is volbracht

Christus’ overwinning over de zonde. 58 pagina’s A5. Lees meer

Verzoend met God

Kaft Verzoend

Verzoend met God

Een studie van het Bijbelse begrip verzoening. 117 pagina’s A5. Lees meer

Discipel van Christus

De doop

Boekjes. Discipel

Discipel van Christus

De verschillende schrijvers tonen op een geheel eigen, maar altijd Bijbels gefundeerde, wijze de verschillende aspecten van het volgeling van Jezus zijn. 234 pagina’s A5. Lees meer

Boekjes. Bijbelse themas en begrippen. De doop

De doop

Over de doop bestaan veel verschillende opvattingen en inzichten. Hoe denk je er zelf over? Maar wat zegt de Bijbel er eigenlijk over? 98 pagina’s A5. Lees meer