Bijbelstudies en seminars

Sinds het midden van de vorige eeuw hebben wij op veel plaatsen in Nederland Bijbelstudies, Bijbellezingen en Bijbelseminars gegeven. Ook hielden wij eens in de twee jaar een studie- en ontmoetingsdag voor lezers van Met Open Bijbel. Door omstandigheden zijn wij enkele jaren niet in staat geweest deze te organiseren. In 2019 zijn wij begonnen met het organiseren van themadagen.

Op dit moment zijn er door de corona crisis geen Bijbelstudies en seminars mogelijk.

Agenda

Themadagen

Er zijn in verband met organisatorische problemen en de corona crisis geen plannen voor themadagen. Meer lees je op de themapagina.

Zelf een Bijbelstudie of seminar organiseren?

We beschikken over diverse Bijbelstudies voor één of meer dagdelen. Ook uitgebreidere seminars behoren tot de mogelijkheden. We kunnen op jouw verzoek zo’n Bijbelstudie of seminar geven. Verder hebben we kant en klare presentaties op dvd die we voor een groep kunnen vertonen, waarna een discussie kan plaatsvinden. Of we aan je verzoek kunnen voldoen hangt af van factoren als: de reisafstand, de vrijheid waarmee wij spreken mogen, de beschikbare ruimte, het aantal mensen dat we mogen verwachten. Lees hier de voorwaarden.

Een bijeenkomst kan gecombineerd worden met de opstelling van de banners van de Bijbeltentoonstelling.

Let op: In verband met de corona crisis kunnen nu geen Bijbelstudies en seminars worden georganiseerd.