Bijbelstudies en seminars

Sinds het midden van de vorige eeuw hebben wij op veel plaatsen in Nederland Bijbelstudies, Bijbellezingen en Bijbelseminars gegeven. Ook hielden wij eens in de twee jaar een studie- en ontmoetingsdag voor lezers van Met Open Bijbel. Door omstandigheden zijn wij enkele jaren niet in staat geweest deze te organiseren. Dit jaar zijn wij van plan twee themadagen te organiseren.

Agenda

Themadagen

De eerste themadag is gehouden op 13 april 2019 op het thema Leven wij in de eindtijd? De tweede hopen wij op een zaterdag in 2020 te houden. Het thema is dan De Bijbelse hoop op eeuwig leven. Deelname is gratis. Meer lees je op de speciale pagina themadagen.

Zelf een Bijbelstudie of seminar organiseren?

We beschikken over diverse Bijbelstudies voor één of meer dagdelen. Ook uitgebreidere seminars behoren tot de mogelijkheden. We kunnen op jouw verzoek zo’n Bijbelstudie of seminar geven. Verder hebben we kant en klare presentaties op dvd die we voor een groep kunnen vertonen, waarna een discussie kan plaatsvinden. Of we aan je verzoek kunnen voldoen hangt af van factoren als: de reisafstand, de vrijheid waarmee wij spreken mogen, de beschikbare ruimte, het aantal mensen dat we mogen verwachten. Lees hier de voorwaarden.

Een bijeenkomst kan gecombineerd worden met de opstelling van de banners van de Bijbeltentoonstelling.